Product

Ambachtelijke homemade patisserie van A piece of K

Merelbeke

Een 100% ambachtelijk taartje, van begin tot einde met de hand gemaakt, smaakt altijd! Maakt niet uit welke leeftijd je hebt, het is elke keer opnieuw heerlijk. Dierenwelzijn is belangrijk, dus wordt er geen gelatine verwerkt in het gebak van A piece of K. De eieren komen van een kippenboerderij waar de dieren vrij rondlopen en de boter komt tevens van een lokale boer.
Kwaliteit van de ingrediënten en van de verwerking wordt hoog in het vaandel gedragen en is belangrijker dan de kwantiteit.

Met de wijze van produceren onderscheiden ze zich van collega’s: dagvers, eerlijke basisproducten, waar mogelijk gebruikmakend van lokale producten. Eveneens gaan ze er prat op dat hun werkwijze de authenticiteit extra onderstreept, en dat proef je. Puur, eenvoud en smaakvol. De taarten worden met respect voor de omgeving geproduceerd.

‘A piece of K’ heeft altijd iets passend in huis. Iets wat je gelukkig maakt. Heb je een speciale gelegenheid of heb je nood aan een opkikkertje? Wil je jouw vrienden verrassen of een familiemoment onvergetelijk maken? Uit die inspiratie is ‘A piece of K’ ontstaan en daar staat het ook helemaal voor: jouw dag een stukje beter maken door overheerlijke en bovenal verse gebakjes.

Hun patisserie kan je bestellen via de website www.apieceofk.be en kan je afhalen aan de Oude Gaversesteenweg 24 in Merelbeke. Je vindt er ook een tearoom waar je stukjes taart kan kopen en ter plaatse nuttigen en dit op zaterdag- en zondagnamiddag.

“Cake is the answer, no matter the question.”

Producenten