Product

Belgische chocolade van Guylian

Sint-Niklaas

Chocolade maken was voor stichter Guy Foubert een ware passie. Hij was een visionair die de ultieme chocoladebelevenis wou creëren; een genietmoment die geen enkele andere chocolade kan bieden. Guylian blijft deze filosofie van kwaliteit en smaak eerbiedigen. Het originele recept voor de pralinévulling blijft tot op de dag van vandaag ongewijzigd. Elke Guylian Zeevrucht draagt bovendien zijn stempel; de G-stempel is jouw garantie voor een echte Guylian praline.

De chocolade is gemaakt met enkel de beste Belgische chocolade met 100% cacaoboter. Ook alle andere ingrediënten zijn van topkwaliteit. Alleen zo kan die fantastische smaak bereikt worden die chocoladeliefhebbers over de ganse wereld bekoort.

Kwaliteit is de eerste prioriteit. Het beroemde Guylian genietmoment is er enkel door hun constante aandacht voor kwaliteit, de hoogwaardige ingrediënten en respect voor de Belgische tradities.

De Guylian producten zijn beschikbaar in het Groot Vleeshuis, de supermarkten, grootwarenhuizen, department stores, chocoladespeciaalzaken, online verkoopskanalen en tankstations, alsook in de Guylian Belgian Chocolate Cafés. Er is ook een exclusief assortiment in luchthavenshops overal ter wereld.

Producenten