Product

Gerookte omegabaars van Aqua4c

Kruisem

De omegabaars is een vis die gekweekt wordt in Kruishoutem en misschien wel de duurzaamste vis ter wereld. Hij wordt gekweekt in biologisch gezuiverd hemelwater en wordt 100% plantaardig gevoed met zo lokaal mogelijke ingrediënten. Bovendien is er een duurzame wisselwerking met de buren van de tomatenkwekerij om warmte, energie en water te integreren in de tomatenteelt en op deze manier niets verloren te laten gaan.

De lekkere graatloze omegabaarsfilets, van nature rijk aan omega 3-vetzuren, zijn voor chefs een plezier om mee aan de slag te gaan: gebakken, rauw, gerookt, sushi, tartaar… De toepassingen zijn eindeloos. Gerookt op eik en beuk is de smaak uniek, enkele recepten vind je op de website.

De vis is verkrijgbaar in België bij visspeciaalzaken en in supermarkten. Hij wordt ook geserveerd in tal van restaurants en horecazaken: van ’t Hof van Cleve, één van onze eerste fans, tot Belga Queen en van Thermen Katara tot de catering van KAA Gent.

Producenten

Gerelateerde hoeve- en streekproducten