Product

Vlees van veefokkerij Van Den Langendam

Evergem

Vooral de smaak is zeer belangrijk. De klant getuigt hier reeds verschillende jaren van. De smaak van het rundsvlees is uniek aangezien Marc er een vaste mening op na houdt over hoe een koe moet gevoed worden.

De tendens om terug kwaliteit te zoeken en te leren waarderen, geeft hen steeds meer zelfvertrouwen om verder te doen.

Sinds 1992 zorgen Marc en Claudine er dus voor dat we het lekkerste vlees voorgeschoteld krijgen in de Molenstraat te Wondelgem. En dat willen ze nog een heel aantal jaren doen.

Hun liefde voor hun werk, hun winkel en de fokkerij wordt duidelijk als je ze bezig ziet. Het water komt je in de mond als je Claudine hoort vertellen hoe je een goed stuk vlees moet bakken. Je ziet het kalfje geboren worden als Marc vertelt dat hij ’s nachts uit bed is gemoeten omdat er “een kalving” was.

Nog altijd staat Slagerij Raemdonck garant voor zuiver en lekker vlees. Nog altijd let Marc erop dat zijn dieren gezond voedsel krijgen, tijdig in de wei staan en de beste zorgen krijgen. Nog altijd kan je bij Claudine heerlijk vlees kopen dat door Marc met liefde werd versneden en krijg je de vriendelijkste bediening die je je maar kunt inbeelden.

Producenten