Ambassadeur

FERM catering en eventplanner

Zwalm

Catering

Op zoek naar een leuk alternatief voor klassieke catering? Dan ben je bij FERM aan het juiste adres. FERM verwent je telkens opnieuw met meerdere kleine volwaardige gerechtjes of foodsharing in plaats van de klassiekere cateringformules. Hun concept is ontstaan uit onze liefde voor het samenzijn en genieten van lekker en eerlijk eten en drinken.

Elke reden is goed voor een feestje, vind je niet? Zo denken ze er bij FERM ook over! Heb je een receptie, walking dinner, babyborrel, bedrijfsevent, trouwfeest, familiefeest … gepland? Guess what, FERM verwent je telkens opnieuw met meerdere kleine volwaardige gerechtjes of foodsharing, zowel hartig als zoet.

FERM springt eruit door zijn vernieuwende smaakcombinaties waarin chef Brecht eindeloos experimenteert met lekkers uit zijn eigen kruidentuin, lokale producten en de belangstelling voor de korte keten en ecologisch verantwoorde ingrediënten. Bij FERM vind je geen standaardkeuken en ook de dranken zijn telkens uitgekozen op basis van hun eigen unieke verhaal. Ook aan de presentatie van hun gerechtjes hechten ze veel belang. Zo zal je telkens leuke details terugvinden om de FERM-sfeer nog sterker te beleven. Je wilt eens iets anders dan klassieke catering? Dan ben je bij FERM in Zwalm aan het juiste adres!

Event planning & styling

Of je nu een communie- of lentefeest, verjaardagsfeest, babyborrel, trouw of bedrijfsfeest organiseert, er komt altijd een hoop organisatie bij kijken.
FERM kan jou deze stress ontnemen en de planning van jullie feest of event van A tot Z overnemen, zodat je zelf kan genieten.

foto FERM catering collage