Contact

Vacature Logistiek Deskundige

GEZOCHT: Logistiek Deskundige lokale streek- en hoeveproducten en voeding Waasland. (80% VTE voor bepaalde duur, freelance ook mogelijk)

In uitvoering van een Europees project zoeken we voor de grensregio Waasland een matchmaker die het aanbod aan lokale voedselproductie en de vraag naar mogelijke afzetkanalen (retail, bedrijventerreinen, horeca…) in kaart brengt. Je bezoekt alle betrokken partners, voert gesprekken en bevragingen en je zoekt naar logistieke en administratieve flows waarbij een B2B-handel werkelijkheid kan worden.

– Ben jij thuis in supply chain management?

– Ben je sales- en resultaatgericht en neem je graag verantwoordelijkheid?

– Gaat je hart sneller slaan van lokale economie en voeding (hoeve- en streekproducten)?

– Ben je graag op de baan en volg je nadien alles goed administratief op?

– Ben je op zoek naar een uitdagende job?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Over de functie

Voor de opstart van het Europese Leaderproject in het Waasland (voornamelijk de gemeenten Wachtebeke, Moerbeke, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Beveren en Kruibeke) ben je verantwoordelijk voor de bezoeken en gesprekken met lokale voedingsproducenten en zijn mogelijke afnemers. Je luistert actief naar de behoeften van de klanten.

Je brengt grondig verslag uit van deze bevraging en je zoekt naar mogelijke matchen (logistiek, prijszetting, ICT, marketing, communicatie…) tussen zowel vraag- als aanbodzijde.

Daarnaast ben jij een kei in organiseren, je behaalt graag jouw targets, je verzorgt de algemene administratie en rapporteert aan de directie van EROV.

Als specialist hou je de collega’s op de hoogte van de verschillende trends en detecteer je nieuwe opportuniteiten.

Wie zoeken we?

● Bij voorkeur heb je een bachelordiploma in sales, marketing, logistiek management en of een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is een sterke troef.

● Je houdt van outbound prospecting en durft creatief uit de hoek komen.

● Voor een goede samenwerking zoeken wij iemand met zeer sterke communicatieve vaardigheden zowel intern als met de klanten.

● Je bent positief ingesteld en hebt een can-do mentaliteit.

● Omdat we je zeer veel autonomie in je functie geven, heb jij de nodige organisatorische skills en flexibiliteit om elke dag efficiënt in te plannen.

● Bij voorkeur woon je in het Waasland of de dichte omgeving.

● Natuurlijk heb je voor deze functie een rijbewijs en wagen!

● De vereiste competenties zijn: loyauteit, klantgerichtheid, verantwoordelijkheid en communicatie.

● Heb jij hier bovenop ook nog een passie voor de voeding? Super, laat van je horen!

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een jong en enthousiast team bij een stabiele werkgever. EROV (Economische Raad voor Oost-Vlaanderen) ondersteunt onder andere de lokale economie en streekproducenten via het concept https://lekkeroostvlaams.be/.

Je hebt een zeer gevarieerde en boeiende functie met ruimte voor initiatief. Je kan ook een echte meerwaarde betekenen voor de lokale Oost-Vlaamse voedingssector.

Een 4/5de contract van bepaalde duur (19 maanden) wordt aangeboden. Startdatum is voorzien in mei 2023. Werken op freelance basis is bespreekbaar.

Je wordt aangeworven in de graad B1 met de bijhorende salarisschaal. Salarisschaal B1 biedt op 1 januari 2023 (aan index 1,999) bij een voltijdse betrekking een minimum aanvangssalaris van 34.582,70 euro brutoloon per jaar of 2.881,89 euro brutoloon per maand (bij 0 jaar anciënniteit), dit loopt op tot 46.676,65 euro brutoloon per jaar (aan index 1,999) met 24 jaar anciënniteit of 3.889,72 euro brutoloon per maand.

Reglementaire toeslagen (bv. vakantiegeld en eindejaarstoelage) niet inbegrepen.

Relevante openbare anciënniteit telt onbeperkt mee. Privé-anciënniteit kan, voor zover ze relevant is voor de functie, voor maximum 12 jaar meegeteld worden.

Naast je maandelijks salaris krijg je nog extra legale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, een kilometervergoeding voor dienstverplaatsingen, maaltijdcheques per gewerkte dag en GSM-vergoeding.

Los van je loonpakket kom je terecht in een familiale omgeving die autonomie en teamgeest vooropstelt!

Plaats van tewerkstelling is de werkregio Waasland en je kantoor is in Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent.

Waar & hoe solliciteren?

Uiterste sollicitatiedatum is 19 maart 2023

Stuur je CV met motivatiebrief naar Nancy Taghon, nancy.taghon@erov.be

of EROV vzw, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent

Alle info bij Michiel Hagenaars: 09 267 86 06

In kader van het Leaderproject in de grensregio Waasland ‘Meer eten uit de korte keten’ werkt EROV samen met de projectpartners POM en Plattelandscentrum Meetjesland.

‘Meer eten uit de korte keten’ stimuleert de afzet van lokale hoeve- en streekproducten via B2B-kanalen.