Ambassadeur

Luncherie

Evergem

Welkom bij De Luncherie, waar passie voor lokaal en vers eten samensmelt met een glimlach! In 2017 zijn Katrijn Foré en Bjorn Vanbillemont begonnen met hun traiteur- en cateringzaak vanuit een diepe liefde voor heerlijk eten. De naam “Luncherie” verwijst ook naar ‘Cherie’, het geliefde liedje van de dorpsgenoot zaliger…

Bij De Luncherie draait alles om lokale lekkernijen van telers, kwekers en verkopers uit de buurt. De gezonde traiteurgerechten en hippe catering zijn een ware smaakbeleving.

Katrijn en Bjorn koken met dagverse ingrediënten, heerlijke soepen, gerechten, lunchbokaaltjes, mini-broodjes, desserts, quiches en meer, allemaal ecovriendelijk verpakt in bokaaltjes, bakjes of houten trays, met een groot hart voor het milieu. Of het nu gaat om belegde mini-broodjes, quiches, Vlaamse tapas, brunch, ontbijt, picknickboxen, feestelijke buffetten of desserttafels, alles is bestelbaar en af te halen van dinsdag tot en met zondag.

Bij De Luncherie draait alles om de klant! Of u nu een gezonde lunch wilt, een feestje plant of een bedrijfslunch nodig heeft, De Luncherie staat voor u klaar!