Ambassadeur

Maison Sucrée

Deinze

Sinds 15 oktober 2015 verwelkomt Maison Sucrée haar nieuwe eigenaars Els en Bart.

Bij Maison Sucrée vind je tal van Lekker Oost-Vlaamse streekproducten, waaronder koffie en thee van de De Witte Zwaan, Cyriel Buyssebier, bier van Brouwerij Den Tseut, nougat en babelutten van Nougat Vital, Advokaat van De Klok, aardbeiconfituur van De Beezige Bei, honing van bijenhuis Leekens en chocoladezoenen van Bicobel.

Een verjaardag, pensioen, familiebezoek, relatiegeschenk of personeelsattenties. Voor iedere gelegenheid kan u bij Maison Sucrée terecht voor een leuk geschenk. Aantrekkelijke geschenkmanden of dozen, steeds mooi verpakt. Leuk om te geven en te krijgen, klein of groot. Bij Maison Sucrée vind je geschenkpakketten voor elk budget.
Wat je ook kiest, Maison Sucrée biedt je steeds een reeks aan van lekkere producten van de beste leveranciers.

Het aanbod om de ideale zoete geschenkmand te vullen, is intussen verder uitgebreid met een assortiment zoute artikelen.

Maison Sucree is je partner in stijlvolle en kwalitatieve zoete en zoute geschenken. Hun aandacht voor detail, kwaliteit en verpakking weerspiegelt je bedrijfswaarde naar jouw klanten en medewerkers. Je eigen chocoladereep, de bedrijfskleuren verwerkt in de verpakking, lolly’s bedrukt met jouw logo of het lint bedrukt met je eigen boodschap, … zijn maar enkele van de leuke ideetjes om jouw marketing een extra toets te geven.

Uw zoetste dromen gaan in vervulling bij Maison Sucrée!