Producent

La Martiniquaise Benelux

Gent

Als producent van merkproducten in de voedingsindustrie stelt La Martiniquaise Benelux (voorheen firma Bruggeman) hoge eisen aan de kwaliteit van de producten. Sinds 2004 wordt de kwaliteit geborgd en gecertificeerd door twee internationaal erkende standaarden, namelijk BRC en IFS.

Voor La Martiniquaise Benelux is het personeel het kloppend hart van het bedrijf. Daarom streeft La Martiniquaise Benelux naar goede arbeidsomstandigheden voor eigen medewerkers en voor personeel van derden, werkzaam bij La Martiniquaise Benelux. De productie moet zodanig verlopen dat er geen onnodige of onaanvaardbare risico’s zijn voor de medewerkers.

La Martiniquaise Benelux streeft ook naar zorg voor het milieu. Door de inrichting van een containerpark, het gebruik van een eigen waterzuiveringsinstallatie, wil La Martiniquaise Benelux als producent van voeding extra risico’s voor het milieu of de directe omgeving minimaliseren en indien mogelijk voorkomen. Via training en opleiding worden alle medewerkers hiervan bewust gemaakt aangezien hun betrokkenheid ook hier cruciaal is.

Producten