Producent

La Clé du Sud Chocolates

Merelbeke

B&B ‘La Clé du Sud’- eigenaar Thomas Losonczy volgde een koksopleiding in Hotelschool Spermalie in Brugge.
Na heel wat kortlopende cursussen, startende in 2010, volgde hij tenslotte de tweejarige opleiding ‘Ambachtelijk Chocolatier’ en kwam hij stapsgewijs tot een assortiment pralines van meer dan 35 verschillende vormen en smaken. In eerste instantie spitste de verkoop zich toe op logerende gasten in hun Bed & Breakfast.

Sinds de pandemie zijn ze gestart met een webshop met afhaling van hun chocolade-box en ook levering aan huis. Hun chocolades bieden ze ook aan op een lokaalmarkt te Gent (online en fysiek).

Bij La Clé du Sud Chocolates kan je ook een interactieve tasting over wijn en chocolade volgen. De passie voor wijnen willen ze graag delen met ‘chocoholics’ die ook een goed glas wijn weten te waarderen en die iets willen opsteken van het fijne samenspel tussen wijn en chocolade.

Producten