Product

Gin van Heynsquared

Gent

De gin, vermout en andere alcoholische dranken worden gemaakt met (on-)kruiden, wild geplukt in de stadsnatuur van Gent. Wat ze doen, is quasi uniek in de wereld: van wild geplukte onkruiden en invasieve exoten (plantjes niet van hier, die hier overwoekeren) maken ze heel lekkere producten.

Voor het verwerken van de kruiden ontwikkelden ze verschillende atypische processen om extracten uit de natuur te destilleren. Eindresultaat: een origineel en uniek productaanbod waarvan Ginderella, een gin op basis van invasieve exoten uit de Gentse stadsnatuur, de meest bekende vaandeldrager is.

Naast afgewerkte producten, leveren ze ook pure basisextracten aan horeca professionals. Chefs kunnen hun kaart hiermee extra bijkruiden door het gebruik van die extracten bij creatie van sorbets, exclusieve cocktails en andere toepassingen.
 
Men maakt ook graag uw persoonlijke gin of andere alcoholische drank op basis van kruiden wild geplukt rond uw bedrijf/restaurant/buurt.

Producenten