Product

Kazen van Het Hinkelspel

Evergem

De melk komt ’s ochtends in alle vroegte toe in de kaasmakerij in Sleidinge. De kaasmakers voegen daarna enkel zuursel, stremsel en zout toe en toveren zo de melk om tot de kazen. Bij Het Hinkelspel werken ze ambachtelijk en hebben respect voor tradities. Bewaarmiddelen, kleurstoffen en dergelijke laten ze achterwege. Bovendien zijn zij geduldige mensen. Hun kazen krijgen alle tijd en rust om af te rijpen. Zo kunnen zij jou heerlijke producten van topkwaliteit aanbieden.

Het Hinkelspel beschikt over een brede waaier aan producten. Zo is er Shocking Blue, een gedurfde combinatie van Pas de Bleu (blauwschimmelkaas) en perengelei, omhuld met Peruaanse pure chocolade. De vulling is afgewerkt met sojaroom, wat de smaak van de Pas de Bleu en perengelei volledig tot haar recht laat komen. Het resultaat is een verrassend feest voor de smaakpapillen.

De ‘Pas de Bleu’ is in alle opzichten een Hinkelspelkaas, wat wil zeggen dat hij voldoet aan de strengste eisen qua gezondheid en milieu. Hij wordt gemaakt op basis van rauwe koemelk van biologische oorsprong, waaraan enkel zuursel, stremsel en zeezout worden toegevoegd. Hij bevat gegarandeerd geen bewaar- of kleurmiddelen en in het productieproces wordt elke verspilling van grondstof en energie vermeden.

‘Dulses’ is in alle opzichten een Hinkelspelkaas, wat wil zeggen dat hij voldoet aan de strengste eisen qua gezondheid en milieu. Hij wordt gemaakt op basis van rauwe koemelk van biologische oorsprong, waaraan enkel zuursel, stremsel en zeezout worden toegevoegd. Hij bevat gegarandeerd geen bewaar- of kleurmiddelen en in het productieproces wordt elke verspilling van grondstof en energie vermeden.

Meer producten vindt u terug op de website.

Producenten