Product

Mineraalwater van Top Bronnen

Brakel

Puur natuur
De waters van Top Bronnen zijn door de natuur gefilterd tijdens een tocht van honderden kilometers door de zuiverende kalkvrije zandlagen van de Vlaamse Ardennen. In de loop van de geschiedenis ontstonden er breuklijnen in de Brakelse ondergrond: het bronwater borrelt er op natuurlijke wijze op, en ook in de diepere lagen is er mineraalwater in overvloed.

Heerlijk gezond
Top water lest niet alleen de dorst. Dankzij een uitgebalanceerd mineralengehalte en de evenwichtige, natuurlijke samenstelling zijn de waters ook goed voor je gezondheid en welzijn. Water is immers essentieel voor de goede werking van je organen, is goed voor de lijn, houdt je huid en haar in Topconditie en verhoogt de concentratie en productiviteit.

Licht mineraalhoudend
Het bronwater van Top Bronnen is licht mineraalhoudend. Je mag er dus zoveel van drinken als je wil. Elk mineraal heeft een functie. Zo zorgt calcium voor sterke botten, magnesium voor soepele spieren, chloride en natrium zorgen voor een vlotte waterhuishouding, terwijl kalium en natrium je mineralenhuishouding op peil houden. Top bronwater bevat slechts een kleine dosis nitraat en fluor.

Producenten