Product

Pâtes de fruits van Confidas

Gent

“De smaak van puur fruit – zacht en smeuïg van binnen, crunchy langs buiten – brengt momenten van intens genot”.

Door hun hoge fruitgehalte, de afwezigheid van artificiële kleur- en smaakstoffen en van bewaarmiddelen, ervaar je werkelijk een pure fruitsensatie bij het eten van pâtes de fruits.

Confidas bouwde over de jaren heen een ruim portfolio uit van pâtes de fruits. Gaande van kleine vruchten, blokjes en carrés tot hartjes, paaseitjes en kerstbomen.

Sinds september 2020, kan je de Confidas pâtes de fruits gemaakt van 70% fruit ook terugvinden in kleurrijke verpakkingen. Het assortiment ‘Joie du Verger’ bevat als smaken abrikoos, peer en zwarte kers. Ben je eerder liefhebber van tropisch fruit, ga dan voor een doosje ‘Esprit Tropical’ met als smaken: ananas, mango en granaatappel. Enerzijds zijn er de glamoureuze, toch speelse en kleurrijke geschenkdozen te vinden bij de verfijnde delicatessezaak bij jou in de buurt. Deze assortimenten vormen een uitstekend cadeau voor diverse gelegenheden. Ben je op zoek naar deze smaaksensaties voor jezelf of om op tafel te plaatsen wanneer je bezoek ontvang? Ga dan op zoek naar de kleinere verpakking formaten van ‘Joie du Verger’ en ‘Esprit Tropical’ in de supermarkt.

Producenten