Product

Gommetjes, bonbons en lolly’s van confiserie Thijs

Sint-Niklaas

Snoepjes maken is een vak apart. Smaak is het allerbelangrijkste. Snoepjes hebben geen reden van bestaan als ze niet lekker zijn. Elk gommetje moet goesting doen krijgen in een volgend. Elke lolly moet een klein beetje teleurstelling opwekken als alleen nog het stokje overblijft. Voor smaak doen ze dan ook alles: ze experimenteren voortdurend met nieuwe combinaties en ideeën, ze proeven onophoudelijk hun eigen snoepjes, en vooral: ze weigeren om het proces van smaakcreatie te automatiseren. Dat doen ze zélf. Voor élk snoepje.

Snoepjes moeten drie kleuren hebben. Ok, dat moet niet echt. Maar het is wél een feit dat snoepjes met drie kleuren veel lekkerder zijn dan gewone gommetjes. Want zo kunnen ze véél meer verschillende smaken in één snoepje steken, en voor een unieke beleving zorgen als je ervan eet.

Snoepjes moeten kwaliteitsvol zijn. Ze controleren hun fabriek en alles wat ze maken erg streng. Zonder een onberispelijke hygiëne en een perfecte kwaliteitscontrole is het onmogelijk om zeventig jaar lang de lekkerste snoepjes te maken.

Producenten