Product

Vlees en groenten van De Seizoenschuur

Wichelen

De groenten en het fruit van De Seizoenschuur worden in de volle grond gekweekt en dagelijks vers geoogst. De smaak van de grond zit in deze producten vervat en de versheid die ruik en zie je.

De kalkoenen en lammeren worden op het bedrijf geboren en grootgebracht met meestal voeder dat zelf geteeld en geoogst is. Hooi, voordroog, voederbieten en maïs voorziet Hemelings-Vereecken zelf. Graan wordt opgehaald bij een collega-boer. Op die manier produceert Hemelings-Vereecken op een duurzame manier en weten ze perfect met wat de dieren gevoederd worden. Tevens lopen de dieren buiten. Op deze manier krijgt het vlees een verfijnde smaak. De dieren gaan rechtstreeks van het bedrijf naar het slachthuis en worden verwerkt door een erkend en ambachtelijke slager. Het vlees komt vacuüm verpakt terug en opnieuw wordt het rechtstreeks verkocht. Er wordt wel eens gezegd dat dit vlees nog ‘echt’ vlees is.

De producten zijn groenten, vlees maar ook fruit (aardbeien, frambozen, braambessen, stekelbessen, trosbessen, meloenen).

Producenten