Product

Vlees van slagerij en slachthuis Vande Walle

Kluisbergen

Vlees in het algemeen en rundvlees in het bijzonder zijn rijk aan waardevolle en zelfs levensnoodzakelijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, mineralen en vitaminen. Omdat sommige van deze voedingsstoffen nagenoeg niet in plantaardige producten aanwezig zijn, mag een portie rundvlees niet op het menu ontbreken.

Met kalfsvlees kunt u in de keuken alle kanten uit. Kies uit de tientallen verschillende versnijdingen – kotelet, lapjes, gebraad, … – en laat u leiden door de seizoenen, de gelegenheid en de inspiratie van het moment. Gezonde voeding begint met voldoende variatie en varkensvlees hoort daar zeker bij.

Lamsvlees biedt vele culinaire mogelijkheden en is geschikt voor zowel de dagelijkse keuken als voor feestbereidingen, het is tevens ook het uithangbord van de slagerij.

Ze kweken hun eigen schapen en verwerken zelf het lamsvlees voor de consument.

Producenten