Product

Hoevevlees van De Vierklaver

Lokeren

Familie Van Poucke is in hart en nieren verbonden met de natuur. Ze opteert voor het kweken van dieren op een ecologisch verantwoorde manier. Samen met enkele andere pioniers trekken ze de kar van hormonenvrij vlees. Het kwaliteitslabel “natuurlijk hormonenvrij” garandeert vlees vrij van hormonen, antibiotica en andere groeistimulatoren. Alle controles worden uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie. De raskeuze voor de runderen is gevallen op de Blondes d’Aquitaine. Het zijn prachtige, grote, blonde dieren, die echt “natuur” uitstralen.

Bij hoeveslagerij De Vierklaver vind je naast het vlees van eigen gekweekte runderen, ook vlees van andere aangesloten bedrijven en eigen bereide en ambachtelijke charcuterie.

De Vierklaver staat garant voor pure kwaliteit vanaf het prille begin. Alleen natuurzuivere grondstoffen komen terecht in de voederbakken en dat proef je. Op de boerderij worden de dieren in een kudde gehouden. In de zomer zorgt dit voor prachtige taferelen de kudde die in de weide staat te grazen, kalfjes die in het rond dartelen, kortom het leven zoals het zou moeten zijn. Het heerlijke stuk vlees op je bord is het resultaat van hun eerlijke en gezonde aanpak in de stallen.

Producenten