Product

Witkap van brouwerij Slaghmuylder

Ninove

Witkap Pater Tripel is een helder goudgeel bier, zeer complex van smaak met een fruitige neus en een mooie lange afdronk. Een delicaat bier voor fijnproevers. Dit wordt bevestigd door de ‘New York Times’: in de rangschikking van de beste bieren ter wereld prijkt Witkap Pater Tripel op een bijzonder knappe achtste plaats.

Witkap Pater Special is een bier van hoge gisting met hergisting op fles. De kleur is blond-amber, diepblond. Het bier smaakt bitter, vooral in de nasmaak. Het smaakt ook een beetje moutig.

Witkap Pater Stimulo is een verfrissend goudkleurig bier van hoge gisting, met hergisting op fles of op vat – een levend bier met smaakevolutie. Uitgeschonken volgens de regels van de kunst verkrijgt men een rijkelijk, witte en stabiele schuimkraag, romig van structuur en wandklevend.

Witkap Pater Dubbele Pater is een donkerbruin patersbier met crèmekleurige schuimkraag, een volle smaak en toetsen van karamel. Een opmerkelijk donker bier dat zich bijzonder goed associeert met Belgische chocoladedesserts.

De bieren zijn te koop in regionale supermarkten en horecazaken. Ze zijn ook te verkrijgen in de brouwerij tijdens de openingsuren.

Producenten