Product

’t Gijzelaarke en kaas van de Gijzelse microbrouwerij

Oosterzele

De bieren en kazen zijn streekproducten ontwikkeld door Gijzenzelenaren voor Gijzenzelenaren en omstreken.

BIER
* ’t Gijzelaarke Blond: een goudblond bier met een moutig sterk karakter, een toets van koriander en een stevige bittere afdronk gecreeërd door drie hopvariëteiten. Met zijn 6,2% alc. vol. perfect om de dorst te lessen.

* ’t Gijzelaarke Tripel: een amberkleurige tripel, 8,7% alc. vol. Dit speciaalbier heeft een mooie fruitige toets met een warm mondgevoel en een romige schuimkraag.

* ’t Gijzelaarke dubbel: met verwarmende karamelsmaak in combinatie met een zachte hopbitterheid. De pittige afdronk maakt van dit bier een eigentijds bier van hoge gisting.

BIERKAAS
* ’t Gijzelaarke Blond: is eerder zacht van smaak, een vrij neutrale kaas die qua foodpairing dus heel toegankelijk is. Een echte aanrader indien u een kaas wilt dat niet overheerst bij het drinken van uw bier.

* ’t Gijzelaarke Tripel: heeft een stevigere smaak waar het bier goed in te proeven valt. Zijn specifieke en unieke toets zorgt ervoor dat de smaak lang blijft hangen. Een ware smaakervaring en dan zeker gecombineerd met onze tripel!

GIN
Gijzelaarke gin is een heerlijke kruidige gin. Deze karaktervolle gin heeft als basis het hoppige Gijzelaarke blond. Het werd verrijkt met kruiden zoals jeneverbes, koriander, kardemom en heeft toetsen van citrus.

Producenten