Producent

Rabeko

Gent

Rabeko Products werd in 1997 opgericht als éénmanszaak en, gezien het groeiend succes, werd een bvba opgericht per 1 januari 2000.

Ze vervaardigen op ambachtelijke wijze en verkopen via groothandel en kleinhandelaars, confituren (25 soorten) en choco light op basis van platte magere kaas, die zeer door de klanten op prijs worden gesteld.

Hun assortiment werd uitgebreid met suikervrije confituur (8 soorten) en suikervrije choco light, op basis van platte magere kaas. Dit is eveneens geschikt voor diabeten.

Ze zijn er ook in geslaagd een choco light te vervaardigen met een zeer lage caloriewaarde, namelijk 323 kcal/100g. De choco light wordt vervaardigd met 100% plantaardig vet en pure chocolade. De zoetstof in de suikervrije choco light is maltitol. Ook de suikervrije confituren zijn vervaardigd met maltitol.

De confituur wordt nog steeds in kleine ketels geproduceerd, dit om de smaak van het vers fruit te kunnen behouden. Bij de bereiding van hun confituur wordt vers geperst citroensap gebruikt en geen citroenzuren. Ze hebben ook een extra light confituur (235g) ontwikkeld met amper 55 kcal en 5 koolhydraten.

Producten