Product

Chocolade van Klingele

Evergem

Klingele Chocolade is gespecialiseerd in gezonde en eerlijke chocoladeproducten. Dat vertaalt zich in twee productengamma’s.

Balance

Koen Klingele zette in 1995 zijn eerste stappen in de chocoladewereld. Hij wou zijn ultieme droom waarmaken: heerlijke chocolade creëren en zorg dragen voor jouw gezondheid.

Met ambitie, passie en veel creativiteit werd er sindsdien gebouwd aan Balance, die een balans brengt tussen lekkere smaken en een goede levensstijl. Je krijgt niet alleen heerlijke chocolade, maar ook meer vezels, meer smaak, extra cacao, en een gezond alternatief naar jouw wensen.

Als specialist in gezonde chocolade toont Klingele dat het niet de suiker is die zorgt voor de verrukkelijke smaak. Het zit ’m namelijk in hun fijne ingrediënten en de liefde voor chocolade.

Chocolates from heaven

Klingele is een eerlijke, premium, biologische en fairtrade chocoladeproducent met een missie. Ze maken chocolade met veel passie; daarom gebruiken ze enkel ingrediënten die voldoen aan strikte normen voor kwaliteit, ethische handel en ecologische duurzaamheid.

Wanneer je een stuk chocolade afbreekt, kan je niet alleen hemels genieten van hun (h)eerlijke chocolade, maar help je ook met het planten van bomen en het verwezelijken van de dromen van deze cacaoboeren. Hun missie is om de aarde te laten herleven, door bomen te planten op en rond de cacaoplantages. Het planten van bomen is goed voor het klimaat, evenals de talloze sociale en economische voordelen.

Meer info over waar precies in jouw omgeving deze producten worden verkocht? Neem gerust contact op via info@klingelechocolade.be.

Producenten