Tilly’s
Gent
Gent
Hun typische Gentse kermisvlaai is eigen aan Gent en omstreken. Zijn heerlijke smaak en smeuïgheid zorgen er voor dat ze niet te vergelijken zijn met vlaaien uit andere streken.
Vlaaien zijn typisch Oost-Vlaams, initieel als kermisgebak. Overal worden ze op een andere manier gemaakt, met andere ingrediënten en accenten. Aan het recept van de ‘Gentsche vloan’ gaf Tilly wel haar eigen toets, met zeer aparte smaakmakers: speculaas en peperkoek en kandijsiroop voor de mooie donkere kleur. Zonder extra kaneel, geen bloem, brood of mastellen. Verder zijn er enkele geheime ingrediënten, die eigen zijn aan het familierecept.
Laat je verrassen met een lekker stukje vlaai bij de koffie samen met vrienden of met je collega’s.
De vlaaien zijn te verkrijgen met of zonder rozijnen, in meeneemverpakking of mooie porseleinen ovenschalen voor doorverkoop per gewicht. Tilly presenteert deze puur traditionele Gentse vlaai op een trendy manier. In spietjes met frambozen en zwarte bessen, met een toef slagroom, afgewerkt met een crumble van speculaas en overgoten met karamel. Heerlijk!