Producent

Brouwerij Van Steenberge

Evergem

Brouwerij Van Steenberge staat garant voor onafhankelijkheid, vooruitgang en groei. Ze legt de nadruk op traditionele brouwkunst aangepast aan de technologische evoluties en garandeert betrouwbare kwaliteit en service. Respect voor de medewerkers en zorg voor het milieu staan centraal in het beleid.

Samen met Paul Van Steenberge leidt Jef Versele, zoon van Greta Van Steenberge, zus van Paul, vandaag de brouwerij. Met de intrede van Jef als zesde generatie is de toekomst van de brouwerij verzekerd. De regels van de traditionele brouwkunst werden tijdens een jarenlange opleiding aan Jef overgedragen. De passie en het brouwersbloed “geboren als brouwer, sterven als brouwer” zetten na zoveel decennia nog steeds de toon in de moderne brouwerij.

Maar passie en liefde voor het bier volstaan evenwel niet. Samen met Paul Van Steenberge staat Jef Versele voor heel wat uitdagingen. Er worden continu inspanningen geleverd om water- en energieverbruik terug te dringen en een verdere focus op ondersteuning van de hoofdmerken Augustijn, Piraat en Gulden Draak is gepland. Met als bedoeling het assortiment binnen de bestaande merken te verruimen en zo de klanten een stijlvol en gevarieerd aanbod te kunnen bieden. Afbouwen van producten met klein volumes is hiervoor noodzakelijk.

Tot slot blijft de brouwerij steeds verder investeren in het machinepark, in  systemen én in mensen. Een glazen bol, zoals Jozef Van Steenberge er één leek te hebben, is er niet. Maar de passie en de kennis van waaruit onze bijzondere bieren voortkomen, zorgen voor al even gepassioneerde bierdrinkers wereldwijd. En daar doen ze het bij brouwerij Van Steenberge voor!

Producten