Recept
Gehaktballetjes met Pas de rouge en pickles
Ingrediënten
- 500 gr gemengd gehakt (rund-varken)
- 100 gr Pas de Rouge kaas van Het Hinkelspel
- 1 tl. mosterd
- 1 ei losgeklopt
- paneermeel
- zout
- nootmuskaat
- 1 el. fijngehakte peterselie
- pickles van Camp’s
Werkwijze
- Snij de Pas de Rouge kaas in fijne blokjes.
- Meng gehakt, mosterd, ei peterselie, zout en nootmuskaat en voeg paneermeel toe tot de gewenste consistentie bereikt is (zo’n 2 eetlepels).
- Rol er balletjes van met middenin een blokje pas de rouge kaas.
- Bak kort even af in de pan, tot ze goudbruin zijn aan de buitenkant.
- Plaats de pan in de oven (of ovenschaal) en bak nog 6 minuten op 210° tot de kaas gesmolten is binnenin. Ga de gaarheid na.
- Serveer met pickles van Camp’s.