Product

Dranken van Nectaria

Gent

Houdt u nu en dan, of misschien zelfs elke dag, van een heerlijk glas wijn? Degusteert u dat tijdens de maaltijd, als aperitief of eerder los van een maaltijd? Wat ook uw voorkeuren zijn, bij Nectaria vindt u beslist de wijn die u bevalt. Bovendien assisteert Martine u graag bij uw keuze als u dat wenst.

Haar specialiteit zijn de typische Franse wijnen met karakter, maar ook voor andere wijnen kunt u bij haar terecht. Ook op gebied van schuimwijnen en gerenommeerde porto’s heeft Nectaria veel te bieden. Het aantal merken van wijnen en schuimwijnen is groot zodat het zeker de moeite is om te komen kijken.

Martine van Nectaria versnijdt niet alleen eigenhandig heerlijke jenevers, ook op gebied van likeuren weet ze van aanpakken. Op basis van verse kwalitatieve grondstoffen maakt ze haar eigen merk van koffielikeur Nectish Coffee. De bereiding thuis van deze overheerlijke likeur is supereenvoudig. Enkel opwarmen en slagroom naar smaak toevoegen.

Smakelijk!

De winkel is gemakkelijk te vinden en u kunt er rustig uw keuze maken uit het ruime aanbod aan sterke drank, likeuren, wijnen en champagnes. Bovendien is er tweemaal per jaar een gezellige opendeurdag.

Producenten