Producent

Tilly’s

Gent

Als klein meisje logeerde Tilly vaak bij haar grootmoeder. Zij leerde haar de knepen om een echte kermisvlaai te bereiden, op basis van Oost-Vlaamse speculoos en Oost-Vlaamse peperkoek, het oude familierecept.

Zoveel jaren later vertelt zij haar grootmoeders verhaal verder, door haar recept voor Tilly’s vlaai te gebruiken.

Wegens overdonderend succes in hun traiteurszaak en op vraag van de klanten besloten ze om hun typische Gentse vlaai op de markt te brengen. Een markt die ze nog volop aan het ontdekken zijn. Ze zijn op zoek naar de juiste verkooppunten waar hun product tot zijn recht komt. Benieuwd? Tilly verhuisde vorig jaar naar hartje Gent en maakt in haar eetcafé Uilenspiegel Gentse vlaai volgens het familierecept uit 1959.

Tilly’s ambachtelijke bereiding is in 2017 erkend op Vlaams niveau en ontving het streekproductlabel met streekvermelding Gent.

Producten