Product

Saison d’Erpe-Mere en Ondineke van brouwerij De Glazen Toren

Erpe-Mere

Saison d’Erpe-Mere is een bier met een alcoholpercentage van 6,9%. Het is een licht gesluierd, strogeel parelend bier met een witte schuimkraag. Het bier heeft een hoppig aroma met een fijne bitterheid.

Oilsjtersen tripel, 8,5%, werd gekozen door de stad Aalst als het stadsbier door het figuur van Ondineke en het gebruik van Aalsterse hop. Het is een goudblond zijdeachtig parelend bier met een stevige schuimkraag. Zijn smaak is volmondig zacht gehopt met een ronde afdronk.

Jan De Lichte is een witbier van 7,5% met een licht gesluierde bleke witte schuimkraag en een lange afdronk. Ze heeft een kruidig grapefruit aroma met koriandertoets.

Cuvée Angelique is een roodkleurige dubbel special Belge van 7,9%. De smaak is caramelmoutig en droog met een geprononceerde bitterheid. De schuimkraag is fijnmazig. Zijn afdronk is lang met fijne hoptoetsen.

Canaster is een Scotch met alcoholpercentage 8,5%. Een roodbruin romig bier met een gebroken witte schuimkraag. Het aroma is er een van banaan en rozijntjes, dit met een krachtige en droge afdronk.

Producenten