Product

Special De Ryck van brouwerij De Ryck

Herzele

‘Special’ De Ryck is een typische, amberkleurige Spéciale belge Ale van hoge gisting.

Het is een fris, pittig bier met een licht bittere moutsmaak en een zacht, fruitig aroma. Deze Spéciale belge wordt gebrouwen volgens het originele recept en methode van 1920 met pure mout en hop. Vandaag zijn er nog zeven originele Spéciale belges waarvan het ‘De Ryckske’ er één van is.

De brouwerij beschikt ook over enkele fruitbieren. Zo is ´t Buitenbeetje de hedendaagse Kriek Fantastiek. Voor wie graag een zoet biertje lust, is er Jules De Kriek. Tot slot is Jules de Bananes, een exotisch biertje om U tegen te zeggen.

In totaal zijn er acht artisanale bieren te ontdekken in het bierassortiment van Brouwerij De Ryck. Allemaal bieren die nog steeds met respect voor het brouwersvak op authentieke wijze worden gebrouwen en met liefde worden geserveerd. Aan de ‘klassieker’ Spécial De Ryck werd het Arendgamma, Jules gamma, kriek Fantastiek en eigenzinnige Steenuilke toegevoegd. Voor elk wat wils en heerlijks om van te genieten!

De bieren zijn te verkrijgen op onder andere de brouwerij. Er zijn meerdere verkooppunten, zie de website voor meer informatie.

Producenten