Producent

RELeaSe Tea

Sint-Niklaas

Als gepassioneerd thee- en kruidenliefhebber voelde Els binnen haar praktijk (kinesitherapie/osteopathie) de nood om dit heerlijke en gezonde, maar toch wel vrij ongekende, en daardoor onbeminde product van moeder natuur meer aandacht te schenken in onze consumptiemaatschappij, waar koffie, frisdrank en grote merken heersen.

In 2015 begon zij samen met haar echtgenoot Gerrit het project RELeaSe Tea, waarmee ze thee en tisanes op een leuke manier in de kijker wilden plaatsen: aanbieden van heerlijke blends, met aandacht voor het medicinale, themathee, persoonlijke blends, evenementen, workshops…

Ondertussen creëerden ze een gezellige ruimte, waar hun theeën en tisanes worden geblend en verpakt met heel veel toewijding en liefde, en waar geïnteresseerden tijdens de openingsuren vrijblijvend kunnen binnenwippen om vragen te stellen, te degusteren, thee te kopen of een eigen blend te creëren.

RELeaSe Tea heeft tevens een duurzaam streefdoel. Op evenementen gebruiken ze herbruikbare bekers, bieden ze herbruikbare rietjes aan (bombilla’s) en in het T-lab kan men zijn theeblik laten hervullen.

Producten