Bij ROSS Coffee roosteren ze hun koffie op ambachtelijke wijze: langzaam en op lage temperatuur. Ze werken met Specialty Coffee – zorgvuldig geselecteerde single origins met volledige traceerbaarheid en onweerstaanbare blends. Hun koffies zijn 100% arabica van topkwaliteit, met een cupscore (smaakscore) van minstens 80%.
De koffiebonen worden met zorg geteeld, met de hand geplukt en gedroogd door familiebedrijven. Om de unieke smaakprofielen optimaal tot hun recht te laten komen, roosteren zij elke koffie op een specifieke manier, afhankelijk van of hij bedoeld is voor filter of espresso. Dit proces is essentieel om de puurheid en complexiteit van de smaken in jouw kopje te garanderen, perfect afgestemd op de gekozen zetmethode. Net omwille van deze authentieke en ambachtelijke manier van roosteren, kreeg Wim Rosseau een officiële erkenning van ambachtsman van de FOD Economie.
Ross Coffee verzorgt zijn klanten want naast koffie en thee, bieden zij ook bijhorende toestellen en zelfs abonnementen aan. Eerst even uitproberen? Vraag dan gerust een proefpakket aan.