Producent

SmaakBoerderij

Deinze

Tine en Rik, de twee boeren van de Smaakboerderij, heten je van harte welkom! Samen trekken zij het verhaal van de boerderij en bouwen ze, elk vanuit hun achtergrond en passies, mee aan dit verhaal dat het eerste levenslicht zag in 2020.

Rik verdiept zich in de technische landbouwaspecten, vanuit zijn opleiding als landbouwingenieur en Tine vertaalt deze ingenieurs-ideeën met haar hart voor natuur naar een breder, duurzaam verhaal. Zo creëren ze een plek waar ze het verschil maken voor hun klanten en voor de toekomst van onze planeet. En de dieren? Daar zorgen ze lekker samen voor!

De SmaakBoerderij is een pionier in Vlaanderen in ‘herstellende landbouw’, een gecombineerde manier van landbouw en veeteelt die de bodem en het bodemleven versterken eerder dan uitputten. Een voedselbos met rondtrekkende dieren is nog de beste beschrijving van hun verhaal, maar eigenlijk passen ze niet echt in één hokje. Als je graag wat meer wil weten over hoe ze werken en waarom, ben je altijd welkom op 1 van de rondleidingen!

Producten